لا یقیم امر الله سبحانه الا من لا یصانع و لا یضارع و لا یتبع المطاعلیها السلام/ حکمت 110.
و این همه ریشه در زهد و دورى از دنیا گرایى دارد. زهد حالتى است که زاهد به خاطر دلبستگىهاى معنوى و اخروى نسبت به مظاهر مادى زندگى (در اندیشه و عمل) بى اعتنایى مىکند و در نتیجه نه تنها ساده زیستى و قناعت دارد که از رفاهطلبى، طمع، تحمل و لذت گرایى گریزان مىشود و اصلاحات او همراه با عدالت اجتماعى و دورى از ظلم و گناه مىگردد. و لذا انبیاء که سر آمد مصلحان راستین اند، هم زاهد بودند و به فرموده على علیهالسلام پیامبر صلى الله علیه و آله برترین زاهدان و حضرتش در دورى از دنیا به او تاسى نموده، مىفرماید:
((به خدا سوگند که این دنیا شما در دیده من از استخوان خوکى در دست شخص مبتلا به جذام پستتر است.)) - و الله لدنیا کم هذه اهون فى عینى من عراق خنزیر فى ید مجزوم / حکمت 236
و در مورد ترغیب به زهد مىفرماید:
((خوشا به حال آنان که از دنیا (مظاهر مادى و لذتهاى زودگذر و فریبنده) دل بریدند و به آخرت رغبت و دلبستگى پیدا کردند.)) - طوبى للزاهدین فى الدنیا الراغبین فى الاخرة/ حکمت 104.
و در تبیین معنا و آثار زهد مىفرماید:
((اى مردم زهد عبارت است از کوتاه کردن آرزو، سپاس گزارى در برابر نعمت و پارسایى نسبت به محرمات و نبایستنىها)) - ایها الناس الزهادة قصر الامل و الشکر عند النعم و التورع عند المحارم. / خطبه 81.
((و کسى که در دنیا زاهد باشد، مصیبتها را ناچیز شمرد و گرفتاریها بر او سبک نماید.)) - و من زهد فى الدنیا استهان بالمصیبات / حکمت 30.
متاسفانه اصلاح طلبان دروغین نه تنها در صدر اسلام ( همانند بنى امیه و بنى عباس) حتى امامان معصوم و مصلحان راستنى امت را با تبلیغات گسترده، منزوى کردند، بلکه در مشروطیت و عصر حاضر نیز همان نوع اصلاحات وارداتى و اصلاح طلبان مورد حمایت دشمنان و رسانههاى خبرى استکبار جهانى به چشم مىخورند، آنه که نفى ارزشهاى اسلامى و انقلابى و محورهاى وحدت و اصیل نظام (قانون اساسى، ولایت فقیه و مدیریت دینى و...) را هدف قرار دادهاند و با نقاب شعارهاى فریبنده، جامعه و جوانان را به سوى لیبرالیسم، سکولاریزم و نظام لائیک سوق مىدهند. با آنکه اصلاح طلبان واقعى پیش از همه و بیش از دیکران، خود اهل عمل صالح اند، امام على علیهالسلام مىفرماید:
((هر آن کسى که مردم را (به هر کار و حرکت اصلاحى) دعوت کند و فراخواند ولى خود عمل ننماید، همانند تیر اندرز بدون کمان است)) - الداعى بلا عمل کالرامى بلاوتر./ حکمت 337.
و در ضمن خطابهاى مىفرماید:
((کجایند خوبان و صالحان شما، کجایند آزاد مردان و سخاوتمندان شما... مفاسد (فردى و اجتماعى) آشکار و فراگیر شده، نه انکار کننده و تغیر دهندهاى دیده مىشود و نه بازدارندهاى، عمل کننده پیدا مىشود... نفرین خدا بر آنان خدا بر آنان باد که امر به معروف (و خوبیها و اصلاحات) مىکنند و خود آنرا ترک مىنماید، نهى از منکر و فساد مىکنند و خود مرتکب مىشوند.)) - این خیارکم و صلحائکم این احرارکم و سمحاء کم... ظهر الفساد فلامنکر مغیر و لازاجر مزد جر... لعن الله الامرین بالمعروف، التارکین له و الناهین عن المنکر العالمین به. / خطبه 129.